Inschrijven als individu

Elk jaar doen er ruim 1.400 deelnemers mee met de Avondvierdaagse Zeewolde. Het is altijd een pracht om deze grote groep mensen, voornamelijk uit Zeewolde zelf, de Avondvierdaagse te zien lopen en de finish te zien bereiken. De finish waar familie en vrienden de lopers staan op te wachten met snoep en bloemen. De finish waar de vrijwilligers met volle trots de lopers voorzien van een medaille. Je hebt de finish gehaald!

Dit evenement gaat niet alleen om het lopen, het gaat om de saamhorigheid, de gezelligheid of om persoonlijke doelen te behalen. Voor velen ook een nostalgisch gevoel die we door willen geven aan onze (klein)kinderen. We werken er hard voor om elk jaar weer mooie herinneringen te maken samen met alle deelnemers en vrijwilligers. 

Klik hier als je een groep bent met meer dan 5 personen.

 

Je kan de data alvast in je agenda zetten! De komende editie van de Avondvierdaagse in Zeewolde is van:

4 juni t/m 7 juni 2024

Inschrijven niet mogelijk!

" De Avondvierdaagse brengt voor mij goede herinneringen naar boven van vroeger, toen ik zelf met mijn ouders liep en later met mijn kinderen. Nu, als oma, vind ik het leuk om deze vreugde te delen met mijn kleinkinderen. "

Petra, 69 jaar
Onze social media kanalen

Volg ons ook op onze social media kanalen voor de laatste ontwikkelingen en nieuws!

Vragen

We hebben zoveel mogelijk vragen met betrekking tot deelname aan de Avondvierdaagse Zeewolde hieronder omschreven. 

Bij de Avondvierdaagse Zeewolde kan je kiezen uit de 2,5 km, 5 km of 10 km. Meer over de routes kan je hier lezen.

Voor elk jaar dat je mee loopt, krijg je een wandeljaar erbij. Is dit bijvoorbeeld je 5de keer dat je gaat meelopen, dan is het wandeljaar 5.

De medailles worden na de inschrijfdatum besteld. Hierdoor kunnen wij ze zonder extra kosten bestellen en kunnen wij de deelnameprijs laag houden. Let dus goed op dat je je bestelling inclusief medaille invoert, zodat je zeker bent dat je er 1 krijgt.

We willen de Avondvierdaagse voor iedereen toegankelijk houden. Daarom is vanuit het bestuur besloten om de kosten voor deelname laag te houden. Loop je mee, dan ben je een deelnemer en moet je inschrijven! Je kan zelf kiezen of je ook een medaille wilt krijgen of niet.

 

De kosten zijn als volgt:

 • € 6,50 per persoon met medaille (ongeacht leeftijd / wandeljaar)
 • € 3,50 per persoon zonder medaille (ongeacht leeftijd / wandeljaar)
 • Er wordt betaald voor elke persoon die meeloopt, dus voor elke persoon die aanwezig is op de route.  Wij als Stichting Avondvierdaagse Zeewolde dragen de verantwoordelijk voor elke deelnemer die op de route loopt. 
 • Wij vinden het belangrijk dat ouders/verzorgers meelopen met hun kinderen en hanteren de regel: schrijft u 1 t/m 5 kind(eren) in de leeftijd t/m 10 jaar in, dan moet u ook minimaal 1 volwassen persoon inschrijven.

 • Kies bewust of je de ticket aankoopt met of zonder medaille

Sinds 2022 hanteert de Avondvierdaagse een digitaal inschrijfsysteem en het werkt als volgt: 

 1. Klik op de button voor inschrijven in het menu. 
 2. Kies dan vervolgens de gewenste route uit die je wilt gaan lopen.
 3. Begin het inschrijven met de persoon die verantwoordelijk is voor iedereen. Geef aan hoeveelste wandeljaar de betreffende persoon meeloopt en wat de leeftijd is. Kies bewust of je zonder of met medaille het ticket aan wilt maken!
 4. Heb je meer dan 1 persoon lopen, voer stap 2 & 3 voor elk persoon opnieuw uit. Wij vinden het belangrijk dat ouders of verzorgers meelopen met hun kinderen en hanteren de regel: minimaal 1 volwassene per 5 kinderen t/m 10 jaar.
 5. Nadat je alle personen hebt ingevoerd, vervolg dan de stappen vanuit het winkelmandje naar de betaalpagina. 
 6. Na betaling ontvang je een ontvangstbevestiging op het opgegeven e-mailadres (e-mailadres van de verantwoordelijke persoon).
 7. Later volgt een e-mail met de QR-code(s) op het opgegeven e-mailadres.

Let op: heb je de QR-codes niet ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde. 

Nee, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven van deelname bij de tent. Dit is alleen digitaal mogelijk. Let hierbij wel op de inschrijfperiode, die loopt enkele dagen voor het evenement af. Op de homepage wordt de inschrijfperiode aangegeven.

Nadat je je bestelling hebt voltooid, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging van je bestelling op het opgegeven e-mailadres. Heb je de e-mail niet ontvangen?  Geen zorgen, we gaan je helpen.

 • We vragen je om eerst te kijken of de ontvangstbevestiging in je spambox is terechtgekomen!
 • Zit het niet in je spambox! Neem contact op met de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde.

Ja ja, we hebben zeker een thema voor de Avondvierdaagse Zeewolde. Het thema dit jaar is  de kleur "wit". Dit betekent dat we op vrijdag 9 juni 2023 creatief aan de slag kunnen met de kleur wit.

Nee, er wordt geen restitutie gedaan wanneer de Avondvierdaagse niet gelopen wordt door overmacht van weersomstandigheden. We nemen deze beslissing niet te licht en hebben altijd de veiligheid van deelnemers en vrijwilliger hoog in het vaandel.

Nee, na bestellen is het niet meer mogelijk om de tickets te annuleren of te wijzigen.

Ja, dat is mogelijk. Voornamelijk zijn de routes over verharde wegen door de woonwijken van Zeewolde. Op donderdag is de route door het bos met onverharde wegen. Dan raden wij je aan om een degelijke buggy mee te nemen. 

Let op: vanwege verantwoordelijkheid vanuit de organisatie voor de deelnemers en vrijwilligers op de route, is het verplicht om ook een ticket te kopen voor kinderen in een buggy of draagzak. Je kan dan een ticket kopen zonder medaille. Koop je geen ticket, dan is het kind niet verzekerd via de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde.

Jazeker, mindervaliden kunnen meedoen met de 2,5 km. Deze route gaat volledig over verharde paden.

Je kan op diverse manieren contact met ons opnemen. Via het contactformulier of via avondvierdaagsezeewolde@outlook.com.

Wist je dat?

De Avondvierdaagse, of ook de Wandelmars genoemd, in Paramaribo wordt ieder jaar in de maand april georganiseerd. Het is een vierdaags wandelevenement met daarin elementen van het Zuid-Amerikaanse carnaval geïntegreerd. Naast een wandelevenement is het een culturele manifestatie en een show van kleding en bedrijfspromotie. Uren van tevoren staan er mensen langs de straten of op strategische punten in Paramaribo waarlangs er gelopen zal worden om de lopers aan te moedigen of commentaar te leveren.

Gerelateerde onderwerpen