Inschrijven als School of als Groep

De allereerste Avond4daagse, zoals wij het kennen, werd in 1940 gehouden in het Gooi. Dit was tijdens de 2de Wereldoorlog, een periode waarin het verboden was om overdag wandeltochten te organiseren. Dus werd er besloten om dat ’s avonds te doen! Steeds meer andere plaatsen in Nederland volgden en zo is de traditie van de Avond4daagse ontstaan.

In het begin waren het vooral volwassenen die meededen, maar vanaf 1980 gingen steeds meer scholen ook meedoen aan de Avond4daagse. De scholen in Zeewolde doen mee sinds 1997. Kinderen lopen tegenwoordig vaak met hun hele school of klas samen, wat natuurlijk supergezellig is. Vrienden en vriendinnetjes die gezamenlijk over de finish komen, vol trots dat ze de medaille in ontvangst kunnen nemen. Hele verhalen op school en thuis vertellen hoeveel plezier ze hebben gehad. Nieuwe herinneringen die zijn gemaakt, die altijd bij een kind in het geheugen blijven.

Ben je met een grote groep en dat betekent meer dan 5 personen, dan is onderstaande informatie ook voor jou.

 

Je kan de data alvast in je agenda zetten! De komende editie van de Avondvierdaagse in Zeewolde is van:

4 juni t/m 7 juni 2024

Inschrijven niet mogelijk!

Onze social media kanalen

Volg ons ook op onze social media kanalen voor de laatste ontwikkelingen en nieuws!

Instructie groep

Wil je als groep mee doen dan hebben wij een korte instructie voor je gemaakt.

Zorg dat je 1 groepsverantwoordelijke hebt. Die verzamelt van alle deelnemers de leeftijd, het wandeljaar en of de deelnemer een medaille wil ontvangen. Je hebt ook een 06 nummer nodig om een betaalverzoek te kunnen sturen. Download via onderstaande link het Excel bestand om alles bij te houden.

Als je alle info compleet hebt, is het tijd om de betaalverzoeken te sturen en bij te houden of iedereen betaald heeft. Zodra iedereen betaald heeft, kan je de groep gaan inschrijven op de website van de Avondvierdaagse. De uiteindelijke betaling kost € 0,35 extra in verband met het betaalsysteem.

De verantwoordelijke krijgt de bevestiging van inschrijving en krijgt ook uiteindelijk de email met alle QR codes van de groep.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar avondvierdaagsezeewolde@outlook.com

😉 We zien je bij de start!

" Ik doe graag mee met de Avondvierdaagse, omdat ik dan bij de finish een medaille krijg. "

Sam, 9 jaar

Vragen

We hebben zoveel mogelijk vragen met betrekking tot deelname aan de Avondvierdaagse Zeewolde hieronder omschreven. 

Bij de Avondvierdaagse Zeewolde kan je kiezen uit de 2,5 km, 5 km of 10 km. Meer over de routes kan je hier lezen.

Voor elk jaar dat je mee loopt, krijg je een wandeljaar erbij. Is dit bijvoorbeeld je 5de keer dat je gaat meelopen, dan is het wandeljaar 5.

De medailles worden na de inschrijfdatum besteld. Hierdoor kunnen wij ze zonder extra kosten bestellen en kunnen wij de deelnameprijs laag houden. Let dus goed op dat je je bestelling inclusief medaille invoert, zodat je zeker bent dat je er 1 krijgt.

We willen de Avondvierdaagse voor iedereen toegankelijk houden. Daarom is vanuit het bestuur besloten om de kosten voor deelname laag te houden. Loop je mee, dan ben je een deelnemer en moet je inschrijven! Je kan zelf kiezen of je ook een medaille wilt krijgen of niet.

 

De kosten zijn als volgt:

 • € 6,50 per persoon met medaille (ongeacht leeftijd / wandeljaar)
 • € 3,50 per persoon zonder medaille (ongeacht leeftijd / wandeljaar)
 • Er wordt betaald voor elke persoon die meeloopt, dus voor elke persoon die aanwezig is op de route.  Wij als Stichting Avondvierdaagse Zeewolde dragen de verantwoordelijk voor elke deelnemer die op de route loopt. 
 • Wij vinden het belangrijk dat ouders/verzorgers meelopen met hun kinderen en hanteren de regel: schrijft u 1 t/m 5 kind(eren) in de leeftijd t/m 10 jaar in, dan moet u ook minimaal 1 volwassen persoon inschrijven.

 • Kies bewust of je de ticket aankoopt met of zonder medaille

Sinds 2022 hanteert de Avondvierdaagse een digitaal inschrijfsysteem en het werkt als volgt: 

 1. Klik op de button voor inschrijven in het menu. 
 2. Kies dan vervolgens de gewenste route uit die je wilt gaan lopen.
 3. Begin het inschrijven met de persoon die verantwoordelijk is voor iedereen. Geef aan hoeveelste wandeljaar de betreffende persoon meeloopt en wat de leeftijd is. Kies bewust of je zonder of met medaille het ticket aan wilt maken!
 4. Heb je meer dan 1 persoon lopen, voer stap 2 & 3 voor elk persoon opnieuw uit. Wij vinden het belangrijk dat ouders of verzorgers meelopen met hun kinderen en hanteren de regel: minimaal 1 volwassene per 5 kinderen t/m 10 jaar.
 5. Nadat je alle personen hebt ingevoerd, vervolg dan de stappen vanuit het winkelmandje naar de betaalpagina. 
 6. Na betaling ontvang je een ontvangstbevestiging op het opgegeven e-mailadres (e-mailadres van de verantwoordelijke persoon).
 7. Later volgt een e-mail met de QR-code(s) op het opgegeven e-mailadres.

Let op: heb je de QR-codes niet ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde. 

Nee, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven van deelname bij de tent. Dit is alleen digitaal mogelijk. Let hierbij wel op de inschrijfperiode, die loopt enkele dagen voor het evenement af. Op de homepage wordt de inschrijfperiode aangegeven.

Nadat je je bestelling hebt voltooid, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging van je bestelling op het opgegeven e-mailadres. Heb je de e-mail niet ontvangen?  Geen zorgen, we gaan je helpen.

 • We vragen je om eerst te kijken of de ontvangstbevestiging in je spambox is terechtgekomen!
 • Zit het niet in je spambox! Neem contact op met de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde.

Ja ja, we hebben zeker een thema voor de Avondvierdaagse Zeewolde. Het thema dit jaar is  de kleur "wit". Dit betekent dat we op vrijdag 9 juni 2023 creatief aan de slag kunnen met de kleur wit.

Nee, er wordt geen restitutie gedaan wanneer de Avondvierdaagse niet gelopen wordt door overmacht van weersomstandigheden. We nemen deze beslissing niet te licht en hebben altijd de veiligheid van deelnemers en vrijwilliger hoog in het vaandel.

Nee, na bestellen is het niet meer mogelijk om de tickets te annuleren of te wijzigen.

Ja, dat is mogelijk. Voornamelijk zijn de routes over verharde wegen door de woonwijken van Zeewolde. Op donderdag is de route door het bos met onverharde wegen. Dan raden wij je aan om een degelijke buggy mee te nemen. 

Let op: vanwege verantwoordelijkheid vanuit de organisatie voor de deelnemers en vrijwilligers op de route, is het verplicht om ook een ticket te kopen voor kinderen in een buggy of draagzak. Je kan dan een ticket kopen zonder medaille. Koop je geen ticket, dan is het kind niet verzekerd via de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde.

Jazeker, mindervaliden kunnen meedoen met de 2,5 km. Deze route gaat volledig over verharde paden.

Je kan op diverse manieren contact met ons opnemen. Via het contactformulier of via avondvierdaagsezeewolde@outlook.com.

Wist je dat?

Het is de missie van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) om zoveel mogelijk kinderen via de Avond4daagse in beweging te brengen en een onvergetelijk feest te laten beleven. Van generatie op generatie. Samen met honderden aangesloten lokale organisatoren brengen we jaarlijks zo’n 500.000 kinderen in beweging.

Gerelateerde onderwerpen