Inschrijven als School of als Groep

De allereerste Avond4daagse, zoals wij het kennen, werd in 1940 gehouden in het Gooi. Dit was tijdens de 2de Wereldoorlog, een periode waarin het verboden was om overdag wandeltochten te organiseren. Dus werd er besloten om dat ’s avonds te doen! Steeds meer andere plaatsen in Nederland volgden en zo is de traditie van de Avond4daagse ontstaan.

In het begin waren het vooral volwassenen die meededen, maar vanaf 1980 gingen steeds meer scholen ook meedoen aan de Avond4daagse. De scholen in Zeewolde doen mee sinds 1997. Kinderen lopen tegenwoordig vaak met hun hele school of klas samen, wat natuurlijk supergezellig is. Vrienden en vriendinnetjes die gezamenlijk over de finish komen, vol trots dat ze de medaille in ontvangst kunnen nemen. Hele verhalen op school en thuis vertellen hoeveel plezier ze hebben gehad. Nieuwe herinneringen die zijn gemaakt, die altijd bij een kind in het geheugen blijven.

Ben je met een grote groep en dat betekent meer dan 5 personen, dan is onderstaande informatie ook voor jou.

 

Je kan de data alvast in je agenda zetten! De komende editie van de Avondvierdaagse in Zeewolde is van:

Onze social media kanalen

Volg ons ook op onze social media kanalen voor de laatste ontwikkelingen en nieuws!

Instructie groep

Wil je als groep mee doen dan hebben wij een korte instructie voor je gemaakt.

Zorg dat je 1 groepsverantwoordelijke hebt. Die verzamelt van alle deelnemers de leeftijd, het wandeljaar en of de deelnemer een medaille wil ontvangen. Je hebt ook een 06 nummer nodig om een betaalverzoek te kunnen sturen. Download via onderstaande link het Excel bestand om alles bij te houden.

Als je alle info compleet hebt, is het tijd om de betaalverzoeken te sturen en bij te houden of iedereen betaald heeft. Zodra iedereen betaald heeft, kan je de groep gaan inschrijven op de website van de Avondvierdaagse. De uiteindelijke betaling kost € 0,35 extra in verband met het betaalsysteem.

De verantwoordelijke krijgt de bevestiging van inschrijving en krijgt ook uiteindelijk de email met alle QR codes van de groep.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar avondvierdaagsezeewolde@outlook.com

😉 We zien je bij de start!

" Ik doe graag mee met de Avondvierdaagse, omdat ik dan bij de finish een medaille krijg. "

Sam, 9 jaar

Vragen

Wist je dat?

Het is de missie van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) om zoveel mogelijk kinderen via de Avond4daagse in beweging te brengen en een onvergetelijk feest te laten beleven. Van generatie op generatie. Samen met honderden aangesloten lokale organisatoren brengen we jaarlijks zo’n 500.000 kinderen in beweging.

Gerelateerde onderwerpen