De organisatie

De Avondvierdaagse Zeewolde wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers en is dan ook een echte vrijwilligersorganisatie. Het is onmogelijk om zonder alle tientallen vrijwilligers, op bestuurlijk en uitvoerend vlak, een Avondvierdaagse in Zeewolde te organiseren.

De organisatie is naast het hebben van vrijwilligers ook afhankelijk van sponsoren. Geen geld, betekent geen evenement! We zijn dan ook zeer dankbaar dat ondanks de moeilijke afgelopen jaren, dat we trouwe sponsoren hebben, die ons de mogelijkheid geven om dit fantastische evenement te kunnen blijven organiseren.

Het bestuur

In Zeewolde bestaat de Avondvierdaagse sinds 1997 en heeft al diverse besturen gehad. De laatste bestuursleden hebben het stokje in 2022 overgedragen aan een nieuwe groep vrijwilligers. Met volle enthousiasme en nieuwe ideeën blijft de Avondvierdaagse gelukkig in Zeewolde georganiseerd worden. 

Enkele jaren geleden heb ik een knieoperatie gehad. Destijds heb ik mijzelf beloofd, weer de Avondvierdaagse te kunnen lopen. Met trots kan ik zeggen dat het gelukt is!

Cora, 51 jaar

Waar doen we het voor?

Dit evenement gaat niet alleen om het lopen, het gaat om de saamhorigheid, de gezelligheid of om persoonlijke doelen te behalen. Voor velen ook een nostalgisch gevoel die we door willen geven aan onze (klein)kinderen. We werken er hard voor om elk jaar weer mooie herinneringen te maken samen met alle deelnemers en vrijwilligers. 

Je kan de data alvast in je agenda zetten! De komende editie van de Avondvierdaagse in Zeewolde is van:

4 juni t/m 7 juni 2024

Vrijwilligers gezocht

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Bekijk de vrijwilligerspagina voor de openstaande vacatures en hoe je je aan kan melden.