Hoe laat mag ik starten?

We starten elke dag op dezelfde tijd, op een wisselende plaats. Kijk goed bij de route van de juiste dag om te zien waar we starten!

Controle bij de start

Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een QR-code per e-mail. Aan de start van elke avond,  is het van belang dat elke deelnemer langs de tent komt om zijn QR-code te laten scannen. Aan de hand van deze scan wordt er gecontroleerd of alle avonden gelopen worden en hoeveel deelnemers er nog op de route aanwezig zijn gedurende de avond.

Zorg er daarom ook voor dat bij terugkomst, je de QR-code opnieuw laat scannen in de tent.

Starttijden

Er kan iedere dag gestart worden vanaf 18 uur tot 18:45 uur.

De verkeersregelaars staan soms aan het begin van de route en dezelfde verkeersregelaar  kom je aan het eind weer tegen. Als je te laat komt bij de start zijn onze verkeersregelaars al naar hun volgende post.

Afstand

Start individuelen

Start Groepen

2,5 KM

18:00 – 18:45

18:00 – 18:45

5 KM

18:00 – 18:45

18:00 – 18:45

10 KM

18:00 – 18:45

18:00 – 18:45

 

Polsbandje

Alleen op de dinsdagavond krijg je een polsbandje. Bij het tonen van het polsbandje kun je op de route drinken krijgen. Wanneer je geen bandje hebt, krijg je ook geen drinken. Zorg er daarom voor dat je iedere avond je bandje meeneemt!

Er worden op de andere avonden geen nieuwe bandjes verstrekt.

Vragen

We hebben zoveel mogelijk vragen met betrekking tot de start van de Avondvierdaagse hieronder omschreven. 

De QR-code is onmisbaar tijdens de Avond4daagse. De QR-code heb je nodig om van start te kunnen gaan tijdens de 4daagse.
Heb je problemen met de QR-code mail dan naar avondvierdaagsezeewolde@outlook.com

Het bandje heb je nodig om drinken te krijgen op de route. Stuur een email bericht naar avondvierdaagsezeewolde@outlook.com om een aanvraag te doen naar een nieuw bandje.

Gerelateerde onderwerpen