De schoonheid van Zeewolde!

De avond4daagse hoort bij het dorp, iedereen is met de avond4daagse opgegroeid.

Iedere dag start en finish je in ons prachtige dorp Zeewolde en loop je routes van 2.5, 5 of 10 kilometer. Je ontdekt de leuke stukjes van bijzondere plekken waar je op een normale doordeweekse dag niet voorbij komt.

Dag 1: Rondom de sportvelden

Horsterweg 216, Zeewolde

We starten bij de Jeu de Boules, naast de hockeyvelden. Er zal door de 2,5 KM een rondje om de sportvelden worden gelopen. En de 5 KM gaan samen met de 10 KM al een stuk richting de wijk Gildenveld. Onderweg zijn er drink en uitdeel plekken aanwezig.

Dag 2: Het Horsterveld / Planetenveld

Horsterweg 216, Zeewolde

Vandaag starten we ook bij de Jeu de Boules, naast de hockeyvelden. Alle afstanden maken kennis met de wijk Horsterveld. De 5 KM en de 10 KM maken een grotere ronde door ook in de wijken het Parkkwartier en de Planetenveld te wandelen.

Dag 3: Het groene bos van Zeewolde

RCN, Dasselaarweg 1, Zeewolde

De start is dit jaar bij de RCN Vakantiepark Zeewolde. Zorg dat je op tijd bent om een parkeerplek vooraan te bemachtigen! Meld je vervolgens bij de tent om te starten met de tocht door het bos van Zeewolde. Bij de Groene schuur staat weer wat te drinken voor je klaar en onderweg vind je ook nog een andere uitdeel plek.

Dag 4: Ereronde door de winkelstraat

Kerkplein, Zeewolde

De laatste dag starten we vanaf het kerkplein, onder begeleiding van een muziekje. Het wordt een feestelijke dag, met als afsluiting bij het einde een warm ontvangst door de Loony Tunes. En wellicht komen we de brandweer van Zeewolde nog tegen.

Vragen

We hebben zoveel mogelijk vragen met betrekking tot de routes van de Avondvierdaagse Zeewolde hieronder omschreven. 

Tijdens de 4Daagse zijn de parcoursen aangegeven door middel van gekleurde pijlen op het wegdek.

De routes van 2023 zijn hetzelfde als de routes van 2022. We streven ernaar om voor 2024 nieuwe routes te gaan uitzetten.

De routes van de 4daagse zijn nooit exact 2.5, 5 en 10 km. Bij het bepalen van de routes spelen diverse factoren een rol. Denk hierbij aan de begaanbaarheid van wegen, de bereikbaarheid oor veiligheidsdiensten, maar ook of het een prettige route is met voldoende afwisseling tussen natuur ene bewoond gebied et cetera.

In onderstaande tabel zijn de loopafstanden van de 4daagse 2023 per dag weergegeven.

 

2.5 KM

5 KM

10 KM

Dag 1

2,0

4,9

9,6

Dag 2

2,9

5,7

10,0

Dag 3

2,5

5,6

11,0

Dag 4

2,2

4,8

7,7

Totaal

9,6

21,0

38,3

Gerelateerde onderwerpen