Vrijwilligers

Als vrijwilliger kan je een bijdrage leveren aan het succes van de Avondvierdaagse Zeewolde en hierbij ook de gemeenschap ondersteunen. Het is ongelooflijk om te zien hoe de organisatie erin slaagt om zoveel mensen bij elkaar te brengen en een positieve sfeer te creëren. Jaarlijks zijn er tientallen vrijwilligers actief in de organisatie van de Avondvierdaagse op bestuurlijk niveau, maar ook op uitvoerend niveau. Het ontzettend leuk om deel uit te maken van dit geweldige team van vrijwilligers. Het vrijwilligerswerk geeft een gevoel van voldoening.

Tentmedewerker

In de tent, daar begint het allemaal mee. De plek waar men zich digitaal aanmeldt met hun QR-code, waar de uitdeelarmbandjes uitgedeeld worden en waar men vragen kan stellen. Het is ook de plek waar de medailles uitgedeeld worden.

Als tentmedewerker sta je er niet alleen voor. Als team krijg je begin van de avond uitleg hoe het allemaal werkt en wat er van je verwacht wordt en dan is het feest begonnen om ervoor zorgen dat iedereen snel op de route kan.

Ik ben moeder van twee kinderen (die ook meelopen) en ik ben verkeersregelaar. Ik zorg voor een soepele doorstroming van auto’s en lopers zodat iedereen veilig van A naar B komt. Ook jouw kinderen! Wil jij samen met mij het verschil maken?

Charlotte, 36 jaar

Uitdeelmedewerker

Gedurende de Avondvierdaagse verzorgen we graag de deelnemers met wat te drinken & eten. De medewerker uitdeel is dan ook hier verantwoordelijk voor. 

Je krijgt van de organisatie het eten & drinken mee en dan ga je op een afgesproken plek staan. De deelnemers komen langs jou op de route en na het laten zien van hun armbandje krijgen ze eten & drinken. 

Ik ben sinds 3 jaar werkzaam als vrijwilliger in de tent van de Avond4Daagse. Wat het zo leuk maakt is dat ik iedereen die meedoet kan zien. Aan het eind van de vier dagen mag ik ze hun felbegeerde medaille meegeven. Echt supergaaf om te doen!

Lisa, 19 jaar

Verkeersregelaars

Wij, als organisatie, vinden het zeer belangrijk dat iedereen veilig op de route kan lopen.

Ben je voor het eerst? Geen zorgen. Je gaat eerst een e-learning doen, waarbij je de theorie eigen kan maken. Het is niet zo moeilijk allemaal, maar je moet het wel weten. Nadat je je theorie hebt gehaald en wettelijk aangesteld bent door Gemeente Zeewolde, dan mag je op de weg staan. Wij gaan je  sowieso als nieuweling inplannen met een ervaren verkeersregelaars, zodat deze persoon je wegwijs kan maken in de praktijk.

Als uitdeelmedewerker sta je langs de route, waar je de lachende gezichten zie van de deelnemers. Het is dan ook leuk dat ik tijdens het uitdelen van eten & drinken ook kort met de deelnemers kan praten over hoe ze het evenement ervaren. Ben jij de vrijwilliger die samen met mij langs de route gaat staan?

Sara, 51 jaar

Openstaande vacatures:

Elk jaar zijn we op zoek naar verkeersregelaars, tentmedewerkers en uitdeelmedewerkers, maar we doen als organisatie veel meer. 

We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die de volgende rollen kunnen gaan vervullen.

Nieuwe voorzitter gezocht

We zijn nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Dus vind je het leuk om binnen een leuke en gezellige groep samen te werken waarbij je de gelegenheid krijgt om mee te denken en vernieuwende ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou! Je hoeft geen ervaring te hebben in het organiseren van evenementen, maar je moet wel een doorzetter zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Medewerker materiaalbeheer gezocht

We zijn ook op zoek naar iemand die samen met een andere vrijwilliger het materiaalbeheer in goede banen wil leiden.

Neem contact met ons op.

Medewerker PR gezocht

Vind je het leuk om teksten te schrijven voor o.a. kranten en samen te werken met het gehele marketing team om de Avondvierdaagse Zeewolde op de kaart te brengen en te houden? Dan zien we je aanmelding graag tegemoet. 

Contactformulier Vrijwillger

Wat leuk dat je interesse hebt om vrijwilliger te zijn bij de Avondvierdaagse Zeewolde. Zonder vrijwilligers, geen evenement!  Hieronder kan je je persoonlijke gegevens & interesse aangeven en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.