Contactformulier

Vragen
De antwoorden op de meestgestelde vragen zijn beantwoord in de FAQ. Zo vind je snel en makkelijk het antwoord op jouw vraag. Het kan natuurlijk dat je vraag er niet tussen staat. Stel dan gerust je vraag via het contactformulier. Wij komen er zo spoedig mogelijk er op terug.

Vrijwilligers
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om je aan te melden als vrijwilliger. De Avondvierdaagse Zeewolde kan niet georganiseerd en uitgevoerd worden zonder vrijwilligers. Graag willen je beter leren kennen en hebben hiervoor een aparte contactformulier gemaakt.

Sponsorpartners
Wil jij je aanmelden als sponsorpartner? We gaan graag in gesprek met je om de mogelijkheden te bespreken. Je kan meer informatie vinden op onze sponsorpagina. 

Pers
We vinden het altijd fijn als de pers (online/offline) over de Avondvierdaagse Zeewolde wilt schrijven. Samen zorgen we dat de Zeewoldenaren informeren over de ontwikkelingen bij de Avondvierdaagse Zeewolde.

Algemene gegevens

Onze social media kanalen

Tijdens de Avondvierdaagse kan een hoop gebeuren. Volg ons ook op onze social media kanalen voor de laatste ontwikkelingen en nieuws!