Dank aan onze Sponsoren!

Een editie Avondvierdaagse kan niet gerealiseerd worden zonder onze sponsoren. Zij zijn enorm belangrijk voor ons omdat zij ons voorzien van de (financiële) middelen die het mogelijk maken voor ons om aan de slag te kunnen. Daarom zetten wij graag onze sponsoren in het zonnetje! Neem hier een kijkje wie dat zijn en waarom zij dit voor ons doen.

Hoofdsponsor 2023

Logo FlevoDirect Uitzendbureau

Ook Sponsor worden?

Met onze sponsors hebben we bijna altijd langlopende overeenkomsten. Dit waarborgt de continuïteit en kwaliteit van onze wandelactiviteiten. Onze sponsoren vullen elkaar aan. Van tijd tot tijd hebben we ruimte voor nieuwe sponsoren. Voorwaarde is steeds dat de sponsor een duidelijke meerwaarde heeft voor onze wandelevenementen en voor het plezier van de wandelaars. We testen op een match tussen het bedrijf/product en de Avondvierdaagse. Voor elke nieuwe sponsor maken we een pakket op maat. 

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze sponsorcoördinatoren.

Contactformulier Sponsoren

Wat leuk dat je interesse hebt in het sponsoren van de Avondvierdaagse Zeewolde. Zonder sponsoren en vrijwilligers, geen evenement! Hieronder kan je je persoonlijke gegevens & interesse aangeven en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.