Inschrijven als school of groep

Wil je als groep/ klas meedoen? Dan heb je 1 groepsverantwoordelijke nodig. Hieronder volgt een korte instructie voor de groepsverantwoordelijke.

1. Verzamel deelnemersinformatie
Verzamel de leeftijd, het jaar van wandelen en of ze een medaille willen ontvangen van alle deelnemers. Zorg ook voor hun 06-nummers (of van hun ouders) voorbetalingen.

Download het Excelbestand via deze link om alles bij te houden.

2. Regeling van betalingen
Als je alle informatie hebt, stuur dan betaalverzoeken en houd bij wie
heeft betaald. Gebruik hiervoor het Excelbestand van stap 1.

3. Inschrijving
Zodra iedereen heeft betaald, schrijf je de groep in op de website van de Avondvierdaagse. De uiteindelijke kosten zijn € 0,35 extra vanwege het betaalsysteem. De verantwoordelijke ontvangt een inschrijvingsbevestiging en later een e-mail met QR-codes van alle groepsleden.

 

4. Aanmelden bij de start
Print de e-mail met alle QR-codes uit of plaats de QR-codes op een A4 en print deze uit voor eenvoudiger scannen. Wanneer de groep compleet is bij de start, meldt de groepsverantwoordelijke de groep aan met de QR-codes.

5. Uitdelen tijdens de route
Voor groepen werkt het uitdelen anders. Als groep moet je samen naar de uitdeelpost gaan. De verantwoordelijke kan op het groepsnummer de tas met eten/drinken ophalen. Individuen moeten niet in de rij gaan staan. Zorg ervoor dat de groep hiervan op de hoogte is, zodat het uitdelen sneller verloopt.

6. Afmelden na het lopen van de route
Net als bij de start is het belangrijk dat de groepsverantwoordelijke controleert of de groep compleet is na het lopen van de route. Zodra dit het geval is, meldt de groepsverantwoordelijke de hele groep af door de QR-codes te laten scannen.

Belangrijke informatie. Inschrijven voor de Avondvierdaagse Zeewolde is verplicht omdat de Stichting Avondvierdaagse Zeewolde verantwoordelijk is voor elke deelnemer op de route. Zorg ervoor dat je in- en uitcheckt bij de start en finish. Als de laatste deelnemer binnen is, controleren we of iedereen is uitgecheckt. Als dat niet het geval is, nemen we contact met je op om te controleren of alles in orde is of dat er een vergissing is gemaakt.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar avondvierdaagsezeewolde[@]outlook.com.

We kijken ernaar uit je bij de start te zien!